Esthetiek Annelies

Nagelstudio · Schoonheidssalon

Esthetiek Annelies Elke huid is anders. Daarom is het belangrijk om samen met jou de juiste behandeling te bepalen die op dat moment het best geschikt is voor jou huid

Esthetiek Annelies    
Esthethiek Annelies website is loading...

+32(0)473-54-24-71

Esthetiek Annelies

Esthetiek Annelies

nagelstudio & schoonheidssalon

Maandag , dinsdag, donderdag en vrijdag : van 08u00 tot 20u30, woensdag van 8u00 tot 12u00, zaterdag gesloten/enkel op afspraak

Gelaatsverzorging

Een verzorgde huid doet je stralen!

Elke huid is anders. Daarom is het belangrijk om samen met jou de juiste behandeling te bepalen die op dat moment het best geschikt is voor jou huid.

Contrâge cosmeceuticals en Alissa Beauté dermocosmetica bieden de mogelijkheid om huidproblemen op een doeltreffende en zo natuurlijk mogelijke manier aan te pakken en te corrigeren.

Ik beloof je geen wonderen wel resultaten!

De producten van Contrâge en Alissa Beauté zijn uitvoerig getest en bewijzen keer op keer hun kracht met zichtbare resultaten. Ik maak ook vaak voor en na foto’s om jou de zichtbare resultaten aan te tonen, dit vaak al na 1 verzorging.

Zowel de thuisverzorgingen als de professionele behandelingen zijn uitermate op elkaar afgestemd om zo mooi mogelijke resultaten te kunnen opbouwen. We tillen huidverzorging zo tot een hoger niveau en doen dat op een bijzonder gebruiksvriendelijke manier.

Prijzen Huidverzorgende gelaatsverzorgingen met cosmeceutica van Cerepharma

Gelaat Brons (tot 35 jaar) klassieke gelaatsverzorging 60 min.€ 65
Gelaat Zilver (vanaf 35 jaar) Anti-age gelaatsverzorging 75 min.€ 80
Gelaat Goud Anti-age + Led 90 min.€ 95
Gelaat Diamant Anti-age + oogcontour + led 100 min.€ 105
Jeugdverzorging <18 jaar 50 min.€ 50
Mini-gelaatsverzorging 40 min.€ 40