Esthetiek Annelies

Nagelstudio · Schoonheidssalon

Esthetiek Annelies LED Fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief beïnvloed kunnen worden, dergelijke behandelingen zijn al langer bekend voor bv

Esthetiek Annelies    
Esthethiek Annelies website is loading...

+32(0)473-54-24-71

Esthetiek Annelies

Esthetiek Annelies

nagelstudio & schoonheidssalon

Maandag , dinsdag, donderdag en vrijdag : van 08u00 tot 20u30, woensdag van 8u00 tot 12u00, zaterdag gesloten/enkel op afspraak

Led therapie behandeling

huidverbetering met rood, blauw en bijna infrarood licht

LED Fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief beïnvloed kunnen worden, dergelijke behandelingen zijn al langer bekend voor bv. de herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen ervan.
Terwijl we blootstelling aan licht vaak associëren met huidveroudering en –schade, heeft licht ook veel positieve invloeden op het lichaam. Het verschil tussen een positieve en negatieve invloed van licht, ligt in de mate waarin we aan bepaalde delen van het lichtspectrum worden blootgesteld.

Voortdurende blootstelling aan UV-licht is zeer schadelijk, maar van gecontroleerde hoeveelheden (gefilterd) rood, blauw en onzichtbaar infrarood licht werd klinisch bewezen dat ze positieve effecten genereren.

De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met lage hoeveelheden van dit goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid gelijkaardig aan de reactie van planten op de zon.

Voor Fotodynamische Therapie (PDT) wordt het LED-licht ingezet om de huid te behandelen voor medische indicaties. Uniek aan de Smartlux is dat PDT kan worden toegepast met de drie klinischegolflengtes, nl rood (633nm), blauw (415nm) en NIR (830nm) of een combinatie ervan afhankelijk van de diepte van de laesie en de aard van de problematiek.

Wat kan er allemaal behandeld worden met de Led:

Acné, rosacea, littekens na operatie (voor sneller herstel), pigmentatieproblemen, psoriasis, eczeem, cellulite, haaruitval, grove poriën en natuurlijk gaan we de huid gaan verstevigen (fijne, rimpeltjes vervagen en de verslappingen verminderen).

De led zetten we ook altijd in na onze zuurpeelings en microneedling om al 50% van het herstel te bekomen direct na de behandeling.

contra indicatie:

medicatie die de huid lichtgevoelig maakt zoals antibiotica.